that's it

nu framöver kommer jag inte uppdatera min blogg så ofta längre, kommer nästan bara uppdatera när det är något mer speciellt. hörs så länge <3

FREDAG



blev en fika på stan

Hade nationellaprovet i engelska idag, det gick väl okej tror ja, jag skrev typ om min framtid och myta ihop massa. efter provet drog jag och jonas ner på stan och träffa lite folk och drack kaffe, nu ska jag duscha, fixa mig, sen blir det party :)

torsdag

tjabba bloggen, precis tagit en dusch och jag ska bara klä på mig sen ska jag till oskar och dega vidare hade jag tänkt. på tal om ingenting så har jag nyss beställt klipptid på trudes, känns väldigt bra att få klippa sig, har så jävla långt hår nu så det går fan inte fixa nån frilla.
puss

hemma

kom precis hem från bion "2012". filmen var grym som jag hade förväntat mig, det var lätt värt pengarna vill jag säga. jag rekommenderar er att se den, jag känner också för att skriva vad som händer i filmen, men det känns ganska oschyst mot dom som vill se den typ, aja, nu hade jag tänkt att plugga lite granna till nationellaprovet i engelska som jag har på fredag.

sov sött osv :)


be right back


SÖT BILDBOMB



rhodde gnutt & jag hemma hos oskar på förfest

sommarbild på björn, jag, 3an och goori :D

jag & elias

"broes before hoes bilden" martin, jag, goori, elias & niklas


Lady gaga - bad romance



Ganska ny låt med lady gaga, jag tycker den är äckligt sjukt skön, fast man måste lyssna på den några gånger först innan man riktigt börjar gilla låten, så var det för mig, den har riktigt fastnat på skallen med haha..  :)

Ny design

som ni nu ser nu har jag ny design på min blogg, stort tack till "DanielDynesius" vad tycker ni? :)


ska på bio

 

WE WERE WARNED

En forskare (John Cusack) öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.
källa: från bio.se

ska på bio och kolla på "2012" nån dag nästa vecka med boysen, jag har kollat på några trailers och den verkar vara sjukt bra och jag har höga förväntningar på denna film.

nån som har sett den redan?

här har ni en trailer http://www.youtube.com/watch?v=5VXa82AuwHU

DU KANSKE?

just nu letar jag någon som kan designa och koda en ny blogg åt mig? du ska ha kunskap i html och helst ps. känner du dig träffad? ;)


skriv ett mail till [email protected]

IGÅR - IDAG

tjabba, ska skriva en snabb sammanfattning om igår - först var vi hos oskar och där drack vi lite snabbt, sen hamna vi hos nån random, och det var där vi förfestade innan gfesten. 11:20 var vi inne på gfesten och öste, kvällen var väl okej.

idag så har jag lovat ewelina att vi ska ha en myskväll, vi ska käka tacos + att vi har köpt chirre&dirre tills ikväll, ska väl hyra/tanka ner nån film senare också. mycket mysigt!
ha en trevlig kväll ni också!





GYMNASIEFESTEN

nån som ska på G-FESTEN ikväll?

 

nu ska jag duscha, sen fixa frillan och klä på mig nå kläder sen så blir party, hoppas det blir nå ös och att det är mycket folk på gymnasiefesten den här gången, annars känns det mest ovärt att betala 120:-

jag har köpt 8 stycken stockholm och det lär räcka och duga för mig ikväll iaf.

 

 

 


TUFFING


hahaha, stackars pöjk =D

- aja nu ska jag kolla på skräckfilmen som jag har skrivit om nedanför,  brb

SKA BÖRJA GYMMA IGEN!



yes, nu snart är det dags för mig att börja gymma igen, känns väldigt bra att jag ska komma igång igen, måste vara typ sex månader sen jag tränade senast. blev ju inte av att jag började träna igen efter sommaren då jag hade mitt uppehåll. jag har fan inte råd med "hudiksvallsgym" så det får bli "hak" för mig, det duger för mig endå. så nu blir det äta mycket bra mat och hårdträning framöver ;)

wish me good luck!


ONSDAG

tjabba bloggen, idag har jag tagit vaccinet mot svininfluensan, det kändes knappt att ta sprutan, och ingen bieffekt hittils, men det kanske kommer senare, det var ungefär en till två timmar sedan jag tog den. nu ska jag ladda ner en skräckfilm som en polare tipsade om som jag hade tänkt att kolla på ikväll.. scary!



"Paranormal Activity"



Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de en övervakningskamera som ska registrera allt som händer när de sover.

filmen är filmad med en vanlig filmkamera lika som "rec" och "the blair witch project" folk har också sagt att det är svaret på "exorcisten"

TISDAG



ecopic när jag jobbade, höhö :)


Jobbat hela dagen idag till klockan fyra, jag och min handledare mattias har typ slipat golv och lackat bara, har varit en ganska deg dag på jobbet. nu ska jag äta nått och efter det duscha hade jag tänkt, sen får vi se vad som händer!

KAMERA

ingen som har en kamera att sälja? :)

SHIT!

- omg, vaknade 16:00 idag, igår testade jag att ta en sömntablett för att jag har lite sömnproblem efter helgerna, så jag vaknade inte av väckarklockan som ringde 06:30, jag bara sov vidare tills klockan fyra! det är den här tiden jag brukar sluta jobbet/skolan ju.  nu är jag fortfarande trött och har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen.. PANIK

skriver mer sen

SÖNDAG

RICKARD HISSAR 

1. MIN BLOGG
jag hissar min blogg för att det blir fler och fler som läser den, och att det är roligt att blogga.

2. MÖSSA
för att det är skönt på morgonen att ta på sig en mössa, när man till exempel inte orkar fixa frillan. man behöver heller inte frysa om skallen. det är så varmt och skönt med mössa.

3.  SPOTIFY
det är enkelt att använda, man behöver inte ladda ner nå musik och man kan lyssna på varandras spellistor


RICKARD DISSAR

1. VÄDRET
hatar verkligen vädret som är just nu, verkligen världelöst. kallt, blött och slask.

2. SKOLMATEN
vissa dagar kan maten se ut som kattmat och smaka skit, fängelse maten är till och med bättre har jag hört.

3. TIDIGA MORNAR
menar att det är jobbigt att gå upp klockan 07:00 och att vara så jävla trött och stressad.


VACCINERA

på onsdag ska jag iaf vaccinera mig mot svininfluensan.
har märkt att det är många som inte ska vaccinera sig, ni som har valt att inte ta sprutan, kan du berätta varför du inte ska det?


MIN LÖRDAG

vaknade på lanet av att idioterna spelade sjukt hög musik och sjöng klockan 11:30 på morgonen ( jag somnade vid 07:00 ) så jag fick inte så skön sömn den natten/morgonen, men ett lan går ju inte ut på att sova endå tycker jag så det gjorde inte så mycket endå.

just nu är jag hemma hos morsan ba, för vi kunde ej lana två dagar på bostäder, varför vi inte kunde lana mer än en dag vet jag inte riktigt varför. så vad ska man göra ikväll då? det blir inget festande för jag har inget att dricka och jag är jävligt trött efter lanet så jag känner att jag inte är så taggad på dricka, det är nog den första helgen på väldigt länge som jag inte har festat på, för mig ikväll blire nog ba sitta och dega vid datorn och kolla på en film kanske. men hoppas ni får en trevlig kväll! puss :)

LAN @ BOSTÄDER

elva snubbar/chicks sitter och lanar @ bostäder, mycket trevligt!

  1. RICKARD "rAAz" ANDERSSON
  2. EWELINA "levelewe" JOHANZON
  3. OSKAR "Goori" TRÖNNAHGEN
  4. ELIAS "wiNk" FORS
  5. JOHAN "tomtN" MATTSON
  6. VICTOR "fluxx" STYRMAN
  7. NIKLAS "MunkeN" FORS
  8. JONATHAN "werkL" WESTNER
  9. MARITN "dzeL" BERGVIK
  10. FANNY "fAz" WESTMAN
  11. JOHANNES "brajjnie" STRÖMBOM

LAN BILDER @ BOSTÄDER

GOORI


GIBBERS


GIBBER


RANDOM


tomtN

IDOL

RABIH ÄR UTE! GO GO TOVE :)
-                              
YES!

LAN @ BOSTÄDER

LAN PÅ BOSTÄDER BILDER KOMMER SENARE!

TORSDAG

den här torsdagen har gått väldigt fort, kan bero på att jag sov till typ klockan tre, var ju som sagt ledig idag.
när jag vaknade blev jag sjukt chockad när jag upptäckte att det snöade ute.
kände mig ganska deppig, för jag tycker inte om snö så mycket. bara kallt & blött!
ville egentligen bara ligga kvar i sängen, men klädde på mig och klev upp endå.
senare efter jag ätit så drog jag till oskar för att chilla. efter jag varit där ett tag så var det dags att dra hem.

har också hunnit packat lite gympakläder tills imorgon, nu ska jag göra iordning lite gomackor och dra igång  fimlen "Liarliar" med jim carrey.

grattis Niklas till körkortet by the way

sovsött


ONSDAG 02:30

tjabba, asså vad händer ihelgen: ska man lana i helgen eller blir det festa? jag är taggad på att lana, har fan gibbat CS nu sen jag slutade jobbet vid fyra tiden, och mer gibb blir det för jag är ledig imorgon därför att lärarna är typ borta nånstans typ? vetinte riktigt, SKITSAMMA.. nu ska jag spela vidare! PUSS



flumbilden :)

HÅLL DIG FRISK - HA SEX


tyckte detta var lite komiskt som aftonbladet hade skrivit t.ex. att sex förstärker ditt immunförsvar och att om du har sex ofta så halveras risken att du får stroke? haha. grymt det jue! :)

läs artikeln själv!
|
|
v


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article309813.ab

TISDAG

tjabba, sorry att jag inte har uppdaterat på sistone, det känns liksom som det inte uppskattas ba. skitsamma, idag har jag jobbat på iggesundsbadhus igen, trött och sliten igen.. men ikväll ska jag nog till goorigozza och umgås lite :)
skriver mer senare! puss

MYS



jag och Linus kände för att avsluta lovet med lite filmmys med chips&dricka! vi har nyss varit på OKQ8 och köpt massa gosaker och vi har laddat ner "Public Enemies" och ska sätta oss och kolla på den nu. godkväll

RSS 2.0