LÖRDAG

vad ska jag göra ikväll då? är inte så sugen på att dricka, kanske jag ska mysa hemma framför TVn och kolla på halloween skräckisar. finns mycket mer att göra på sommarn än på vintern, då är man mycket mer taggad på allting när det är varmt ute. jag älskar varma sommarkvällar när man kan gå i shorts och en tshirt. iallafall så ska jag ner på hemköp nu och köpa godis&läsk, sen vet jag inte hur det blir. puss




gammal bild


PARTY

var på halloween fest hos trepp igår och här kommer det två bilder!



två små berusade pojkar

HALLOWEEN

tjaa, jag har bytt länkadress till http://rickardandersson.info.se därför att elias vill ju inte blogga, det gick tydligen inte byta på "blogg.se" för då måste jag skapa en ny blogg, och det orkar jag inte just nu, så jag fick dra till med en info.se, men det ska nog duga för tillfället. nu ska ta en skön dusch sen ner på stan och kirra dricka till ikväll. för det är halloween ikväll och då ska det festas! skriver mer senare  pussen



FREDAG

Promoe ft. Timbuktu, Supreme & Grega - Mammas Gata

YOUTUBE

FETLÅNG DÖD ANACONDA

HEJ SÖTA BLOGGLÄSARE

hittade en bild från några dagar sen när vi spelade poker hos selin, vi var nio personer och i slutet så var vi tre stycken kvar, det var 170:- i potten, jag och två till fick splitta potten för selins morsa kom hem och vi kunde ej spela vidare, annars hade jag lätt vunnit. jag är ju som sakt "pokerkungen"


checka posen

IGÅR - IDAG

Simone Ärlemar har fyllt år och igår hade hon sin "födelsedagsfest" på kristineberg i en lokal där. det var en kul kväll, johanordlund var ju lätt höjdpunkten för kvällen. senare drog vi ner på zappatas, jag köpte en pizza och en kebabrulle som jag delade med ewelina, sedan hamnade vi hos Selin där vi hade en såkallad efterfest där ingen drack, sen sov jag och ewelina över där.

på morgonen (idag) var jag väldigt bakis, men efter frukosten på amandas så mådde jag bättre, jag och selin delade på en pizza, vi åt en mio amore lätt den godaste pizzan, det är med champinjoner & köttfärs + bea/vitlökssås på. Och nu är jag hemma:

men vad händer ikväll?

TJU BLUGGEN

ikväll blir det förmodligen fest, känner mig jävligt taggad iaf. men jag känner mig otaggad att städa rummet nu som ser ut som det hade varit lan här?  hmm , just det, det har ju varit det :)

efter jag har städat rummet ska jag till goorigozza och sedan till simone's party, det kommer nog blir nice.

Grattis i efterskott simone :)



IDOL VINNARE 09

Tove Östman - All the things that i've done

hon är snygg, bäst, och lätt värd att vinna idol 2009!     inte sant?

LAN MED JULMAT

vi var hungrig och trött på den klassiska vardagliga maten så vi koka ihop ett julbord =D
ingredienser:
  1. stekt potatis
  2. köttbullar
  3. prinskorv
  4. kalvsylta
  5. kokta ägg
  6. röberters sallad
  7. vitlöksgurka
  8. hårdbrö

mysig julstämning


sjukt gott

lan1


VÄNNER


kolla gärna mina vänners bloggar nere till höger på menyn!

LAN

shiet, kan nån städa mitt rum eller? :o

igår så blev det fest med rhodde, ewelina, emil & petter.  festen var väl okej, lite dött med folk ba, sedan drog vi på efterfest vid tingshuset, kvällen dög heltenkelt. rhodde kommer hit med datorn sin nu snart, så vi ska typ dra ett deglan bara, förmodligen kommer ewelina&mandark hit och hälsar på som lösfolk också. kommer upp några lanbilder om det senare inatt också.


en ful bild på mitt skrivbord som behöver städas.


HÖSTLOV


en klassisk bild från sommarlovet


yeeahs, lov fan vad skönt, jag ska iaf njuta av det, synd att det är bara en vecka.
orkar inte skriva nått speciellt/stort inlägg just nu så vi ses ikväll

btw, vad har ni för planer på lovet? :)
/rickard



FREDAG


skola » stan » hem


veckorna går snabbt, och nu är det fredag, känns väldigt bra! idag var jag i skolan till 10:00 och sedan blev det stan med några söta vänner, på stan satt vi på guldsmedsfiket och där blev det daimtårta med grädde, just nu sitter jag hemma och degar om ni ville veta :)

ikväll blir det förmodligen partajj nånstans, inget riktigt bestämt ännu, men förmodligen blir det dricka sprit ikväll iaf.



TORSDAG

jag var sjukt trött imorse när mobilen ringde, kände också att jag hade huvudvärk. stängde av mobilen och sov vidare och valde att stanna hemma från skolan (2 cool 4 school) haha

vaknade igen vid 13:00 tiden, satt mig vid datorn ett tag, sen tog jag en snabbdusch, därefter gled jag ner på stan med martin och mötte upp ewelina för att gå och käka på Amanadaspizzeria. drog vidare på stan och där inhandlades en vit vanlig mössa, kände att jag verkligen behövde en ny mössa nu i vinter.

senare på kvällen kolla jag på TV och spelade kort hos marcus och köpte även en LYLE & SCOTT piké av honom.
nu ska jag dra igång nån film och käka chips, ha en bra kväll

/rickard




SPOTIFY



EL MUSICO
här har ni min spotify lista på 8,2 timmar med 132 sköna låtar!

http://open.spotify.com/user/raaz1337/playlist/5mxQHcCNWwxmRGSJU36Mvz

JOBBET






shuebré

för er som inte vet så går jag som lärling på jannesgolv mån-ons

vaknade av att mattias ( min handledare ) ringde vid 07:00 och väckte mig för att idag ska jag jobba. han skjutsa oss till iggesundsbadhus och vi jobbade arslet av oss i 8timmar, är väldigt trött och sliten just nu.

äckligt mycket jobb som ska göras där:

  1. Bassängen ska damnsugas
  2. Nästan hela bassängen ska fogas
  3. Mycket kakel&klinker som ska sättas!
  4. ni bryr er säkert inte men det är mycket jobb där :D

by the way
: så är det den 20ende idag och det betyder att jag och ewelina varit tillsammans i fem månader ♥

/rickard




JIBJAB

jag hade tråkigt..

TRÖTTER

så jävla trött när jag kom hem från jobbet idag, så jag tömde upp badvatten i badkaret, råkade somna till, vaknade sedan av att ewelina satt och skratta med en kamera i handen :)

klicka på bilden

kaos

lan @ stormyra, sex pers på lan i fyra timmar utan internet är inte så lyckat. det visade sig att det inte fanns nån internetanläggning på lokalen där vi skulle lana, dom vi hyrde lokalen av sa att det fanns internet men det gjorde det tydligen inte, vi försökte fippla och fixa internet men det blev ingen succes. oskar morsa skjutsa mig, ewe och oskar hem till mig efter fyra timmar, sedan blev det lan hos min farsa för mig och oskar. nu sitter vi här och njuter av att man kan iaf ansluta till internet. imorgon blir det sova länge sedan äta en fet och fläskig jävla pizza (y)

/rickard 06:22

rAAz


färgade håret för ett tag sen, här är iaf resultatet. so here you go



bakis

just nu sitter jag lite halv degiskt framför datorn och lyssnar på skönaste "bakis deg låten"
igår blev det gfesten igen fast på folkan. ikväll blir det nog bara dega tror jag, jag försöker komma på nått annat att göra än att dricka öl men det står still i skallen asså..  2sad 2 b true
/rickard

LYSSNA PÅ LÅTEN
- baby can i hold you


sommar <3

Kollade igenom några bilder sen sommras, hittade en bild på mig och elias.
DETTA SER SJUKT HÄRLIGT UT!




halloj


har varit lite inaktiv nu på sista tiden, sry.

iLördags blev det dricka öl och kolla på fotboll hos marcus med fena, mandark, goori och skoglund sverige vs. danmark matchen var inge vidare kul att titta på, sverige förlorade med 1-0 pinsamt. när matchen var slut drog vi hem till mig och där blev det chicago gibb. det blev ganska skoj och skratt osv tills skoglund blev dålig och spydde och drog hem stackare. kvällen avslutades iaf med att jag blev trötter, la mig i sängen, alla drog hem, sedan somnade jag dirr'direkt

/rickard






i Söndags blev det en "klassisk söndag" en sådan dag för mig är:

  • bakis
  • det är trist väder (typ regn och kallt)
  • man har allmänt tråkigt, är seg i kroppen
  • finns inget alls att göra, allt är stängt osv
  • man gruvar sig för måndagen då det är skola/jobb.

i vilket fall så senare underdagen så blev den bättre för då kom ett par polare hem till mig och vi började lira texas hold' em, insatsen var 10:- för att ingen kunde satsa mer pga av dålig ekonomi. liten snorunge vid namnet pära vann en fet summa på 60:-

/rickard








yo



igår var det som sagt gfest, den var inte så lyckad, det var överskattat med skum, det var bara blött, kallt och jobbigt, det gick typ inte att dansa för det var så jävla halt. Kvällen började med att LK kom hem till mig sedan fixade vi oss, sen drog vi till goori och där fick vi skjuts av goori's syster kajsa till statoil för att köpa cigg, sen till selin där vi skulle förfesta, vi spelade ölspelet och hade skapligt roligt tills klockan började närma sig 11:00, då vi började dra oss mot stadt. när vi var inne gfesten var det mycket folk som var där och dansade osv. Tiden gick och sedan drog jag hem till ewelina.

btw, grattis kajsa till körkortet! :)

/rickard

 




Skolfotot



knäppte skolfoto för någon vecka sedan, aja.. nu blir det fixning sen gfest!

/rickard



kära bloggläsare


okej, vi är inte bög, men man får pussas ibland. iaf så har vi precis klippt skolan och sedan drog vi ner på stan för att inhandla hårfärg till rickard (mörkbrun) resultatet kommer att läggas upp senare. Elias ska snart dra hem och hämta cash för att han ska klippa sig, bilder på oss kommer senare ikväll, så va uppdaterad ;) puss



Sister Hazel - Your winter

Denna låt är så sjukt bra, mys mys. enjoy




söt

hittade en söt sex år gammal bild på oss!

 


 


tjena!

Välkommen till våran blogg
Nu har vi skapat en blogg azum!
hoppas det uppskattas, vi ska försöka att uppdatera bloggen så ofta det går.
puss




RSS 2.0